چگونه تاریخچه پیوند فیس بوک را در تلفن همراه خود خاموش کنید

زمان مطالعه: 8 دقیقه

با مجله هشت پیک با مقاله ی چگونه تاریخچه پیوند را در تلفن همراه خود خاموش کنید همراه ما باشید

با گذشت زمان، اپلیکیشن های موبایل به بخشی ضروری از اکوسیستم گوشی ما تبدیل شده اند. یکی از این برنامه ها است. و در حالی که ممکن است همیشه از ویژگی های برنامه در حال تغییر آگاه نباشیم، تغییرات اخیر در قوانین این کار را آسان تر کرده است. بنابراین، اجازه دهید از نزدیک به آخرین افزوده فیس بوک، ویژگی سابقه پیوند، و نحوه خاموش کردن تاریخچه پیوند فیس بوک در صورت تمایل نگاه کنیم.

چگونه تاریخچه پیوند فیس بوک را در تلفن همراه خود خاموش کنید

برای دسترسی یا خاموش کردن ویژگی سابقه پیوند فیس بوک، باید مطمئن شوید که برنامه فیس بوک شما به روز است. پس از اتمام، ممکن است از شما خواسته شود که شرایط جدید فیس بوک و متا را بپذیرید. این را ارسال کنید، ویژگی تاریخچه پیوند فعال خواهد شد. اگرچه، برای برخی از کشورها، این ویژگی به طور پیش فرض غیرفعال است و باید به صورت دستی فعال شود. اما تاریخچه پیوند در فیس بوک چیست؟ بیایید دریابیم.

ویژگی تاریخچه پیوند در فیس بوک تمام پیوندهای بازدید شده شما را با استفاده از برنامه فیس بوک ردیابی می کند. این شامل پیوندهای مرورگر باز شده از طریق فیس بوک است. این داده ها قبل از حذف به مدت 30 روز ذخیره می شوند. متا، شرکت مادر فیس بوک، از این داده ها برای نمایش تبلیغات هدفمند در برنامه ها و سرویس های خود استفاده می کند. همچنین می توانید از این ویژگی برای بازدید مجدد از لینک های باز شده قبلی خود استفاده کنید.

اکنون که درباره سابقه پیوند بیشتر می دانیم، وقتی از سابقه پیوند فیس بوک برای حسابی که در حال حاضر به سیستم وارد شده اید انصراف دهید، در اینجا چه اتفاقی می افتد.

تصویر بنر فیس بوکتصویر بنر فیس بوک
  • فیس بوک بلافاصله ردیابی لینک هایی را که در داخل برنامه روی آنها کلیک می کنید متوقف می کند.
  • با خاموش کردن سابقه پیوند، درخواست حذف داده‌ها به فیس‌بوک ارسال می‌شود. ممکن است تا 90 روز طول بکشد تا داده های مربوطه از سرورهای فیس بوک حذف شوند.
  • دیگر نمی توانید پیوندهایی را که قبلاً بازدید کرده اید در برنامه فیس بوک ببینید.
  • هنگام استفاده از خدمات متا مانند فیس بوک، اینستاگرام و غیره، ممکن است تبلیغات غیر مرتبط با ترجیحات خود را مشاهده کنید.
  • گزینه غیرفعال کردن سابقه پیوند فقط در تنظیمات مرورگر در برنامه تلفن همراه فیس بوک موجود است.
  • هنگامی که سابقه پیوند را دوباره فعال می کنید، لیست تنها پس از بازدید از چندین وب سایت با استفاده از مرورگر فیس بوک در فیس بوک در دسترس خواهد بود.
  • اگر این ویژگی هنوز در کشور شما در دسترس نیست، گزینه غیرفعال کردن سابقه پیوند در فیس بوک را پیدا نخواهید کرد.
شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  چگونه مانع از اضافه شدن به یک گروه در فیس بوک و اینستاگرام شویم؟

در حالی که داشتن سابقه پیوندهایی که قبلاً بازدید کرده اید ممکن است مفید به نظر برسد، می تواند به یک خطر بالقوه برای حفظ حریم خصوصی تبدیل شود، به خصوص با استفاده از Meta از این داده ها برای برنامه هایی غیر از فیس بوک. تبلیغاتی که در آینده نزدیک خواهید دید نیز بر اساس این داده ها تطبیق داده می شوند. علاوه بر این، با توجه به سابقه فیس بوک در خصوص حفظ حریم خصوصی داده ها، بهتر است هر ویژگی ردیابی داده را خاموش کنید، به خصوص در صورت داشتن این گزینه.

می‌توانید از منوی تنظیمات در برنامه تلفن همراه فیس‌بوک برای غیرفعال کردن سابقه پیوند و پاک کردن داده‌های مرتبط استفاده کنید. اگر پیوندی را با استفاده از مرورگر تلفن همراه فیس بوک باز کرده باشید، این کار را نیز می توان انجام داد. علاوه بر این، می‌توانید از گزینه‌های منو در برنامه تلفن همراه فیس‌بوک برای مشاهده و پاک کردن سابقه پیوند قبلی خود استفاده کنید. در اینجا یک نگاه گام به گام است.

مرحله 1: برنامه موبایل فیس بوک را باز کنید و روی نماد همبرگر ضربه بزنید.

توجه داشته باشید: اگر از استفاده می کنید، روی عکس نمایه خود در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.

گام 2: در اینجا، روی «تنظیمات و حریم خصوصی» ضربه بزنید. سپس، روی تنظیمات ضربه بزنید.

مرحله 3: به قسمت Preferences بروید و روی Browser ضربه بزنید.

تنظیمات برنامه فیسبوک 3 را باز کنیدتنظیمات برنامه فیسبوک 3 را باز کنید

مرحله 4: در اینجا، کلید مربوط به تاریخچه پیوند مجاز را خاموش کنید. وقتی از شما خواسته شد، روی Don't allow ضربه بزنید.

تاریخچه پیوند را خاموش کنیدتاریخچه پیوند را خاموش کنید

مرحله 5: سپس، به تاریخ پیوند بروید و روی Clear ضربه بزنید.

مرحله 6: برای تایید دوباره گزینه Clear را انتخاب کنید.

تاریخچه پیوند را پاک کنیدتاریخچه پیوند را پاک کنید

II. استفاده از مرورگر فیس بوک موبایل

مرحله 1: روی نماد سه نقطه در گوشه سمت راست بالای مرورگر فیس بوک ضربه بزنید.

گام 2: در اینجا، روی رفتن به تنظیمات ضربه بزنید.

نکته: همچنین می‌توانید روی مشاهده تاریخچه پیوند ضربه بزنید تا سابقه پیوند قبلاً ذخیره شده خود را در فیس بوک ببینید.

تنظیمات مرورگر را باز کنیدتنظیمات مرورگر را باز کنید

مرحله 3: با این کار تنظیمات مرورگر باز می شود. اکنون می‌توانید گزینه Allow history link را خاموش کنید. سپس روی Don't allow ضربه بزنید.

تاریخچه پیوند را خاموش کنیدتاریخچه پیوند را خاموش کنید

مرحله 4: برای پاک کردن سابقه ذخیره شده قبلی، به سابقه پیوند بروید و روی پاک کردن ضربه بزنید.

مرحله 5: سپس برای تایید روی Clear ضربه بزنید.

تاریخچه پیوند را پاک کنیدتاریخچه پیوند را پاک کنید

مرحله 1: فیس بوک را باز کنید و روی نماد همبرگر ضربه بزنید. کاربران آیفون می توانند روی عکس نمایه شما در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنند.

گام 2: به پایین بروید و روی پیوند سابقه ضربه بزنید.

تاریخچه پیوند را باز کنیدتاریخچه پیوند را باز کنید

مرحله 3: در اینجا، سابقه پیوند قبلی خود را بررسی کنید. پس از اتمام، روی Clear all ضربه بزنید.

مرحله 4: برای تایید روی Clear ضربه بزنید.

تاریخچه پیوند فیس بوک را پاک کنیدتاریخچه پیوند فیس بوک را پاک کنید

به این ترتیب، می توانید سابقه لینک موجود خود را در فیس بوک ببینید و پاک کنید. پس از اتمام، می توانید از روش های ذکر شده در بالا برای غیرفعال کردن سابقه پیوند برای حساب فیس بوک خود استفاده کنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  بازاریابان پلتفرم های رسانه های اجتماعی در سال 2023

همچنین بخوانید: نحوه ذخیره پیوندها و صفحات برای بعد با سیو فیس بوک

هنگامی که ویژگی سابقه پیوند فیس بوک غیرفعال شود، ردیابی تمام پیوندهای فیس بوک شما را متوقف می کند. با این حال، اگر فکر می‌کنید این ویژگی ممکن است مفید باشد، می‌توانید با استفاده از برنامه موبایل فیسبوک خود آن را دوباره فعال کنید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است.

مرحله 1: فیس بوک را باز کنید و روی نماد همبرگر ضربه بزنید. یا اگر از آیفون استفاده می کنید، روی عکس نمایه خود در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.

گام 2: به پایین بروید و روی پیوند سابقه ضربه بزنید.

تاریخچه پیوند را باز کنیدتاریخچه پیوند را باز کنید

مرحله 3: وقتی از شما خواسته شد، روی Allow history link ضربه بزنید.

روی Allow history link ضربه بزنیدروی Allow history link ضربه بزنید

مرحله 1: برنامه موبایل فیس بوک را باز کنید و روی نماد همبرگر ضربه بزنید. اگر کاربر آیفون هستید، روی عکس نمایه خود در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.

گام 2: روی تنظیمات و حریم خصوصی ضربه بزنید. سپس، روی تنظیمات ضربه بزنید.

مرحله 3: به بخش Preferences بروید و روی Browser ضربه بزنید.

تنظیمات برنامه فیسبوک را باز کنیدتنظیمات برنامه فیسبوک را باز کنید

مرحله 4: ضامن را برای اجازه دادن به سابقه پیوند روشن کنید.

مرحله 5: روی Allow ضربه بزنید.

فعال کردن سابقه پیوندفعال کردن سابقه پیوند

این کار تاریخچه پیوند را برای حساب فیس بوک شما فعال می کند. پیوندهایی که اکنون با استفاده از برنامه فیس بوک بازدید می کنید، ضبط خواهند شد.

1. آیا می توانید تاریخچه پیوند فیس بوک را روی دسکتاپ خود فعال یا غیرفعال کنید؟

در حال حاضر، فقط می‌توانید ویژگی Link history را در اپلیکیشن موبایل فیسبوک ببینید، فعال و غیرفعال کنید. این گزینه در حال حاضر در دسکتاپ در دسترس نیست.

2. آیا سابقه لینک به طور پیش فرض در فیس بوک فعال است؟

طبق گزارشات کاربران، هنگامی که شرایط استفاده به روز شده توسط فیس بوک و شرکت مادر آن، متا را پذیرفتید، ویژگی سابقه پیوند به طور خودکار فعال می شود. اگر از آخرین نسخه برنامه موبایل فیس بوک استفاده می کنید، این ممکن است اتفاق بیفتد. با این حال، اگر اینطور نیست، از مراحل بالا استفاده کنید و ویژگی Link history را در برنامه خود فعال کنید.

3. آیا فیس بوک فوراً داده های تاریخ پیوند شما را حذف می کند؟

در حالی که پاک کردن تاریخچه پیوند در برنامه تلفن همراه فیس بوک، لیست پرجمعیت فعلی را حذف می کند، همچنان می تواند برای 30 تا 90 روز در سرورهای متا در دسترس باشد. این را ارسال کنید، فیس بوک آن را به طور کامل حذف خواهد کرد.

4. آیا لینک هایی که از طریق چت های فیس بوک مسنجر بازدید می شوند در تاریخچه پیوند فیس بوک به حساب می آیند؟

خیر. پیوندهایی که از طریق چت در فیس‌بوک مسنجر بازدید می‌کنید، جزو داده‌های سابقه پیوند شما در فیس‌بوک حساب نمی‌شوند.

همراهی با تغییرات مداوم برنامه می تواند خسته کننده باشد، اما ضروری است. بنابراین، امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا در مورد اینکه تاریخچه پیوند چیست و چگونه می توانید سابقه پیوند فیس بوک را در صورت لزوم غیرفعال کنید، به شما کمک کرده باشد. علاوه بر این، اگر از دریافت درخواست‌های دوستی ناخواسته خسته شده‌اید، از پیشنهاد فیسبوک به دیگران جلوگیری کنید.

امیدواریم از این مقاله چگونه تاریخچه پیوند فیس بوک را در تلفن همراه خود خاموش کنید مجله هشت پیک نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 8pic باشید

امتیاز بدهید
اشتراک گذاری

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *