نحوه حذف X ( توییتر سابق )

زمان مطالعه: 4 دقیقه

با مجله هشت پیک با مقاله ی نحوه حذف X ( سابق ) همراه ما باشید

توییتر اخیراً به X تغییر نام داد که می تواند برای هر کسی که به دنبال حذف حساب خود است سردرگمی ایجاد کند.

چه از همه تغییرات خسته شده باشید یا صرفاً به دنبال استراحت از X باشید، در اینجا نحوه غیرفعال کردن حساب خود در کمتر از پنج دقیقه آورده شده است. تنها چیزی که برای دنبال کردن این مراحل نیاز دارید، دستگاهی است که X و رمز عبور حساب شما را اجرا می کند. فقط به یاد داشته باشید که – در حالی که حساب شما غیرفعال می شود – تا 30 روز دیگر برای همیشه ناپدید نمی شود. این بدان معناست که شما همچنان می‌توانید تا آن نقطه برش داده‌های خود را برگردانید و بازیابی کنید.

به خواندن ادامه دهید تا یاد بگیرید چگونه حساب X خود را در رایانه شخصی یا مرورگر وب غیرفعال کنید یا به پایین این راهنما بروید تا مراحل حذف حساب در برنامه تلفن هوشمند یا رایانه لوحی را به همراه نحوه بازیابی اطلاعات خود در صورت تغییر عقیده انجام دهید. .

آنچه شما نیاز دارید: 

  • یک حساب X 
  • کامپیوتر، تبلت یا گوشی هوشمند
شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  با جهانی شدن توییتر آبی، توییتر علامت‌های آبی قدیمی را حذف می‌کند

نسخه کوتاه 

  1. Twitter.com را باز کنید
  2. بیشتر کلیک کنید
  3. روی تنظیمات و پشتیبانی کلیک کنید
  4. تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید
  5. گزینه Deactivate Your Account را انتخاب کنید
  6. روی غیرفعال کردن کلیک کنید
  7. رمز عبور خود را وارد کرده و برای تایید یک بار دیگر گزینه Deactivate را بزنید

نحوه حذف X

  1. این شما را به X (که قبلا توییتر بود) می برد.نحوه حذف X

  2. مرحله
    2

    بیشتر کلیک کنید

    با این کار یک منوی کشویی در سمت چپ باز می شود.نحوه حذف X

  3. مرحله
    3

    روی تنظیمات و پشتیبانی کلیک کنید

    این آخرین گزینه در سمت چپ است.نحوه حذف X

  4. مرحله
    4

    تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید

    این شما را به تنظیمات حساب کاربری خود می برد.نحوه حذف X

  5. مرحله
    5

    گزینه Deactivate Your Account را انتخاب کنید

    با این کار مراحل غیرفعال کردن حساب خود را طی خواهید کرد.نحوه حذف X

  6. مرحله
    6

    روی غیرفعال کردن کلیک کنید

    حتما متن بالا را بخوانید تا کاملاً متوجه شوید که با فشردن غیرفعال کردن چه اتفاقی برای داده‌هایتان می‌افتد.نحوه حذف X

  7. مرحله
    7

    رمز عبور خود را وارد کرده و برای تایید یک بار دیگر گزینه Deactivate را بزنید

    خودشه! حساب شما 30 روز پس از غیرفعال سازی برای همیشه حذف می شود.نحوه حذف X

عیب یابی

نحوه حذف X در اپلیکیشن موبایل

برای حذف X از طریق برنامه های گوشی هوشمند یا تبلت، به سادگی برنامه را باز کنید، روی نماد خود در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید، روی تنظیمات و پشتیبانی ضربه بزنید و تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید. سپس، روی حساب خود ضربه بزنید و حساب خود را غیرفعال کنید. از آنجا می توانید قبل از وارد کردن رمز عبور و انتخاب گزینه Deactivate برای آخرین بار، روی غیرفعال کردن ضربه بزنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  Threads چیست؟ هر آنچه که باید در مورد کلون توییتر اینستاگرام بدانید

اگه نظرم عوض بشه چی؟

اگر نظر خود را در مورد حذف حساب X خود تغییر دهید، حداکثر 30 روز فرصت دارید تا حساب کاربری را بازیابی کنید. پس از گذشت این مدت، حساب شما برای همیشه حذف خواهد شد.

امیدواریم از این مقاله نحوه حذف X ( توییتر سابق ) مجله هشت پیک نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 8pic باشید

 

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/SMijFh
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *