نحوه حذف پیام ها در وایبر

زمان مطالعه: 7 دقیقه

با مجله هشت پیک با مقاله ی نحوه حذف ها در همراه ما باشید

وایبر ما را با دوستان، خانواده و همکاران مرتبط می‌کند، اما با سروصدای زیاد، ارسال پیامی که بعداً آرزو می‌کنید بتوانید آن را پاک کنید، آسان است. در این مقاله شما را برای حذف پیام ها در وایبر راهنمایی می کنیم.

 

نحوه حذف پیام ها در وایبر

همه ما زمانی که دکمه ارسال را فشار می دهیم آنجا بوده ایم و بلافاصله آرزو می کنیم که بتوانیم زمان را به عقب برگردانیم. اگر تاریخچه وایبر شما نیز مملو از پیام‌هایی است که دوست دارید پاک کنید، نترسید! حذف پیام ها در وایبر ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. بیایید از شر آن شواهد شرم آور خلاص شویم.

نحوه حذف پیام ها در چت فردی

حذف پیام ها در وایبر ساده است، به خصوص وقتی صحبت از چت های فردی باشد. مراحل ذکر شده در زیر را رعایت کنید:

روی موبایل

مرحله 1: به برنامه Viber در دستگاه خود بروید.

گام 2: روی نماد جستجو ضربه بزنید و آن را بنویسید نام کاربر با کسانی که می خواهید چت ها را حذف کنید. اکنون روی کارت تماس ضربه بزنید تا چت باز شود.

روی نماد جستجو ضربه بزنید و نام کاربر را بنویسید و روی کارت مخاطب ضربه بزنید تا چت باز شود

مرحله 3: پیامی را در چتی که می خواهید حذف کنید فشار دهید و نگه دارید. حذف را از لیست انتخاب کنید و از بین موارد زیر یکی را انتخاب کنید:

  • برای خودم حذف کنم: این پیام را برای شما پاک می کند، اما دیگران در گپ همچنان آن را می بینند.
  • حذف برای همه: این پیام را برای همه افراد حاضر در مکالمه حذف می کند.
پیام را فشار داده و نگه دارید، حذف را انتخاب کنید تا برای خود یا همه افراد حذف شود

روی دسکتاپ

مرحله 1: روی نماد ویندوز کلیک کنید، تایپ کنید وایبر در کادر جستجو، و روی Open کلیک کنید.

روی نماد Windows نوع Viber را در کادر جستجو کلیک کنید و Open را کلیک کنید

گام 2: روی کادر جستجو کلیک کنید.

روی کادر جستجو کلیک کنید

مرحله 3: را تایپ کنید نام مخاطب و روی کارت تماس کلیک کنید تا چت باز شود.

نام مخاطبین را تایپ کنید و روی کارت تماس کلیک کنید تا چت باز شود

مرحله 3: پیامی را که می خواهید حذف کنید پیدا کنید. روی آن راست کلیک کرده و یکی از موارد زیر را انتخاب کنید:

  • برای خودم حذف کنم
  • حذف برای من و [username]
پیامی را که می‌خواهید حذف کنید، روی آن کلیک راست کنید و آن را برای خودم یا همه حذف کنید

همچنین بخوانید: چگونه اکانت وایبر خود را غیرفعال یا حذف کنیم

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  نحوه ارسال لینک FaceTime به اندروید و ویندوز

نحوه حذف چت های گروهی در وایبر

چت های گروهی یکی از ویژگی های اصلی Viber است که به شما امکان می دهد در یک مکالمه با چندین نفر ارتباط برقرار کنید. دو روش برای حذف چت گروهی در Viber وجود دارد.

روش 1: پیام های وایبر را بدون ترک گروه حذف کنید

اگر می‌خواهید یک پیام یا چند پیام خاص را در گروه حذف کنید، بسته به دستگاهی که استفاده می‌کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:

روی موبایل

مرحله 1: برنامه Viber را در دستگاه خود باز کنید و گروه Viber را در جایی که می خواهید متن را حذف کنید پیدا کنید.

نکته: برای یافتن سریع گروه می توانید از نماد جستجو استفاده کنید.

برنامه Viber را باز کنید و گروه Viber را پیدا کنید

گام 2: به دنبال چتی باشید که می خواهید حذف کنید. چت را فشار داده و نگه دارید و روی Delete ضربه بزنید. ‫ یکی از موارد زیر را انتخاب کنید:

  • برای خودم حذف کنم: این پیام را از دید شما حذف می کند. سایر اعضای گروه همچنان می توانند آن را ببینند.
  • حذف برای همه: این به طور دائم پیام را برای همه اعضای گروه حذف می کند.
چت را فشار داده و نگه دارید روی Delete ضربه بزنید و انتخاب کنید که آن را برای خودم یا همه حذف کنم

روی دسکتاپ

مرحله 1: کلیدهای Windows + S را فشار دهید تا نوار جستجو باز شود. تایپ کنید وایبر در کادر جستجو و روی Open کلیک کنید.

کلید ویندوز S را تایپ کنید Viber و Open را بزنید

گام 2: به دنبال مکالمه گروهی در سمت چپ پنجره Viber باشید. روی نام گروه کلیک کنید تا چت گروهی باز شود.

روی نام گروه کلیک کنید تا چت گروهی باز شود

مرحله 3: در چت گروهی در سمت راست پیمایش کنید تا پیامی را که می خواهید حذف کنید پیدا کنید. روی پیام کلیک راست کرده و یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:

  • برای خودم حذف کنم
  • حذف برای همه شرکت کنندگان
پیامی را که می‌خواهید حذف کنید، روی پیام کلیک راست کنید و بین حذف برای خودم یا حذف برای همه شرکت‌کنندگان انتخاب کنید

همچنین بخوانید: نحوه مسدود کردن یا رفع انسداد شخصی در برنامه Viber

روش 2: پیام های وایبر را حذف کنید و گروه را ترک کنید

اگر می خواهید گروهی را ترک کنید و سابقه پیام خود را پاک کنید، در اینجا نحوه انجام این کار آمده است:

روی موبایل

مرحله 1: برنامه Viber را در تلفن خود راه اندازی کنید و به چت گروهی که در آن پیامی که می خواهید حذف کنید، بروید.

برنامه Viber را روی گوشی خود اجرا کنید و به چت گروهی بروید

گام 2: روی نماد سه نقطه در بالای صفحه ضربه بزنید و Chat info را از بین گزینه ها انتخاب کنید.

روی نماد سه نقطه ضربه بزنید و Chat info را انتخاب کنید

مرحله 4: به پایین اسکرول کنید، روی ترک و حذف ضربه بزنید. اکنون مجدداً برای تأیید، گزینه ترک و حذف را در پنجره پاپ آپ انتخاب کنید.

به پایین اسکرول کنید و روی Leave ضربه بزنید و دوباره حذف را انتخاب کنید و در پنجره پاپ آپ گزینه ترک و حذف را انتخاب کنید

روی دسکتاپ

مرحله 1: با فشار دادن کلید Windows به منوی استارت بروید. تایپ کنید وایبر و روی open کلیک کنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  چرا حساب TikTok من به حالت تعلیق درآمده است
کلید ویندوز S را تایپ کنید Viber و Open را بزنید

گام 2: گروه حاوی پیامی که باید حذف شود را پیدا کنید. روی نام گروه کلیک راست کرده و از منو گزینه ترک و حذف را انتخاب کنید.

گروه را بیابید روی آن کلیک راست کرده و ترک و حذف 1 را انتخاب کنید

مرحله 3: انتخاب خود را با کلیک بر روی ترک و دوباره حذف تأیید کنید.

انتخاب خود را با کلیک بر روی ترک و دوباره حذف تأیید کنید

تاریخچه چت را حذف کنید

اگر می‌خواهید فضای ذخیره‌سازی را آزاد کنید یا تازه شروع کنید، Viber به شما اجازه می‌دهد تاریخچه چت خود را پاک کنید. با این کار همه پیام‌ها، رسانه‌ها و سابقه تماس‌ها در چت‌ها یا گروه‌های فردی برای همیشه حذف می‌شوند. دستورالعمل های زیر را دنبال کنید تا همه پیام های Viber به طور خودکار در چند مرحله حذف شوند:

مرحله 1: برنامه Viber را در دستگاه Android یا آی او اس خود باز کنید.

گام 2: به برگه بیشتر بروید، تنظیمات را انتخاب کنید و تماس ها و پیام ها را از گزینه ها انتخاب کنید.

به برگه بیشتر بروید و تنظیمات را انتخاب کنید و تماس ها و پیام ها را انتخاب کنید

مرحله 3: روی پاک کردن تاریخچه پیام ضربه بزنید و با ضربه زدن دوباره روی پاک کردن در پنجره بازشو تأیید کنید.

روی Clear message history ضربه بزنید و با ضربه زدن دوباره روی Clear در پنجره بازشو تایید کنید

همچنین بخوانید: با Viber تماس های بین المللی به آیفون رایگان برقرار کنید

سوالات متداول

1. آیا می توانم چندین پیام را همزمان در وایبر حذف کنم؟

خیر، نمی توانید چندین پیام را در وایبر به طور همزمان حذف کنید. شما باید همه پیام ها را به صورت جداگانه حذف کنید.

2. آیا می توانم پیامی را که شخص دیگری برایم ارسال کرده است حذف کنم؟

بله، می توانید پیامی را که شخص دیگری در وایبر برای شما ارسال کرده است حذف کنید. با این حال، به یاد داشته باشید که پیام از دستگاه شما حذف می شود و شخص دیگر همچنان می تواند آن را در دستگاه خود مشاهده کند.

3. آیا گیرنده می داند که من پیامی را حذف کرده ام؟

اگر پیامی را برای همه حذف کنید، گیرنده یادداشتی می‌بیند که «این پیام حذف شد». با این حال، اگر پیامی را برای خود حذف کنید، به گیرنده اطلاع داده نمی شود.

از شر پیام های ناخواسته خلاص شوید

امکان حذف پیام ها در وایبر یک ویژگی راحت است که با توجه به نیازهای شما طراحی شده است. چه به طور تصادفی پیامی را برای شخص اشتباهی ارسال کرده باشید یا نیاز به پس گرفتن بیانیه ای داشته باشید، وایبر این موقعیت ها را درک می کند و به شما قدرت کنترل مکالمات را می دهد.

امیدواریم از این مقاله نحوه حذف پیام ها در وایبر مجله هشت پیک نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات ، ما را در مجله 8pic همراهی کنید . همچنین سایت هشت پیک فضای رایگان برای آپلود عکس و آپلود فایل را در بخش آپلود سنتر برای شما مهیا کرده است و آماده ی میزبانی از فایلهای شماست . در بخش مجله نیز میتوانید همواره از به روزترین مقالات هشت پیک استفاده کنید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/DEjxWk
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *