6 روش برای اینکه ببینید چه کسی شما را اضافه کرده یا دوباره به اسنپ چت اضافه کرده است

زمان مطالعه: 7 دقیقه

با مجله هشت پیک با مقاله ی 6 روش برای اینکه ببینید چه کسی شما را اضافه کرده یا دوباره به اضافه کرده است همراه ما باشید

اسنپ ​​چت به شما امکان می دهد دوستان خود را از طریق لیست مخاطبین خود جستجو کنید یا آنها را به طور جداگانه در برنامه پیدا کنید. سپس می توانید آنها را به لیست دوستان خود اضافه کنید. در مورد دوستان شما نیز همینطور است. اما آیا می توانید ببینید چه کسی شما را اضافه کرده یا دوباره به اسنپ چت اضافه کرده است؟ بیایید دریابیم.

آیا می توانید ببینید چه کسی شما را اضافه کرده یا دوباره به اسنپ چت اضافه کرده است

افزودن شخصی به عنوان دوست در اسنپ چت یک راه دو طرفه است. این بدان معنی است که شما باید درخواست دوستی یک نفر را بپذیرید یا منتظر بمانید تا کسی درخواست شما را بپذیرد تا به ویژگی های برنامه خاصی دسترسی پیدا کند. بنابراین، اجازه دهید ببینیم چگونه می‌توانید ببینید چه کسی شما را به برنامه‌های و آی او اس اسنپ چت اضافه کرده است.

1. با علامت زدن Add Notifications

هنگامی که شخصی شما را به لیست دوستان خود در اسنپ چت اضافه می کند، یک هشدار در پنجره اعلان ها قابل مشاهده است. یا اگر در حال حاضر برنامه را باز دارید، باید به عنوان یک بنر در بالای پنجره برنامه اسنپ چت ظاهر شود. این هشدار فقط موقت است و پس از مدتی ناپدید می شود.

اعلان افزودن را بررسی کنیداعلان افزودن را بررسی کنید

این یک راه عالی برای دیدن افرادی است که اخیراً شما را به لیست دوستان اسنپ چت خود اضافه کرده اند. لطفاً توجه داشته باشید که این اعلان تنها در صورتی ظاهر می‌شود که اعلان‌ها را برای برنامه اسنپ چت در تلفن همراه خود فعال کرده باشید.

نکته: اگر در دریافت اعلان‌ها در برنامه‌های Snapchat Android یا آی او اس مشکل دارید، توضیح دهندگان ما را بررسی کنید.

2. از بخش افزودن دوستان استفاده کنید

اسنپ ​​چت به شما امکان می دهد دوستان مشترک احتمالی را مشاهده کنید تا به سرعت به لیست دوستان خود اضافه کنید. در این صفحه، فردی را نیز خواهید دید که شما را به اسنپ چت اضافه کرده است، اما نمی‌دانید کیست. این یک راه عالی برای ردیابی افرادی است که شما را به لیست دوستان خود اضافه می کنند، صرف نظر از اینکه چه زمانی شما را اضافه کرده اند. در اینجا نحوه دیدن آن آمده است.

مرحله 1: برنامه اسنپ چت را باز کنید و روی نماد چت ضربه بزنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  دانلود 7 والپیپر گوشی Nothing (2a) با کیفیت بالا با کیفیت 4K

گام 2: پس از باز شدن پنجره چت، روی نماد افزودن دوست در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.

افزودن دوست 1 را باز کنیدافزودن دوست 1 را باز کنید

مرحله 3: در اینجا، بخش Added Me را بررسی کنید.

نکته: اگر نمی توانید این بخش را ببینید، به دنبال کاربرانی بگردید که در مقابل آنها گزینه Accept را دارند.

دوستانی را که شما را اضافه کرده اند ببینیددوستانی را که شما را اضافه کرده اند ببینید

دوستانی که در اینجا قابل مشاهده هستند کسانی هستند که اخیرا شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده اند. اگر می خواهید، روی Accept ضربه بزنید تا دوباره آنها را به Snapchat اضافه کنید.

3. از طریق پنجره چت

اسنپ ​​چت به شما امکان می دهد اسنپ را به راحتی برای دوستان خود ارسال کنید. این برای حفظ Snapchat Streaks مفید است. با استفاده از این، می توانید بررسی کنید که چه کسی شما را اضافه کرده و اکنون دوست شما در اسنپ چت است. برای انجام آن مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله 1: Snapchat را باز کنید و روی نماد Chat ضربه بزنید.

گام 2: در میان کاربران قابل مشاهده در پنجره چت پیمایش کنید و مورد مربوطه را پیدا کنید.

مرحله 3: به دنبال نماد دوربین جلوی آن بگردید.

نماد دوربین را بررسی کنیدنماد دوربین را بررسی کنید

این به این معنی است که این کاربر دوست اسنپ چت شما است و می توانید مستقیماً اسنپ برای آنها در اسنپ چت ارسال کنید.

4. با ارسال پیام به آنها

پنجره پیام اسنپ چت شما راهی عالی برای سنجش افرادی است که شما را اضافه کرده اند یا به لیست دوستان خود اضافه کرده اند. می‌توانید از این برای تعامل با سایر کاربران استفاده کنید تا ببینید که چه کسانی شما را اضافه کرده‌اند یا از آنها بخواهید که شما را دوباره اضافه کنند. در اینجا نحوه انجام آن آمده است.

مرحله 1: Snapchat را باز کنید و روی نماد Chat ضربه بزنید.

گام 2: در اینجا، از طریق پنجره Chat حرکت کنید و روی کاربر مربوطه ضربه بزنید. یا اگر روی نماد ذره بین قابل مشاهده نیستند ضربه بزنید.

پنجره 4 چت را باز کنیدپنجره 4 چت را باز کنید

مرحله 3: اکنون کاربر مربوطه را جستجو کرده و روی آن ضربه بزنید.

توجه داشته باشید: ممکن است برای کاربران خاصی که هنوز در لیست دوستان شما نیستند به صفحه نمایه هدایت شوید.

مرحله 4: پس از باز شدن پنجره پیام، نام کاربر را بررسی کنید.

نماد پنجره پیام 1 را بررسی کنیدنماد پنجره پیام 1 را بررسی کنید

اگر آیکون افزودن کاربر قابل مشاهده است، آنها شما را به لیست دوستان خود در اسنپ چت اضافه کرده اند. اگر این نماد قابل مشاهده نیست، آنها شما را دوباره به اسنپ چت اضافه کرده اند.

با استفاده از منوی تنظیمات خود، می توانید تمام دوستان اسنپ چت فعلی خود را ببینید. این یک راه خوب برای دانستن اینکه اگر شخصی شما را دوباره به اسنپ چت اضافه کرد، در لیست دوستان شما ظاهر می شود. برای مشاهده آن در یکیشن موبایل اسنپ چت مراحل زیر را دنبال کنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  نحوه رفع مشکل اتصال Apple Music به اشتراک گذاری خانوادگی

مرحله 1: Snapchat را باز کنید و روی نماد bitmoji خود در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید.

گام 2: هنگامی که صفحه نمایه شما باز شد، به پایین بروید و روی My Friends ضربه بزنید.

دوستان خود را ببینیددوستان خود را ببینید

اکنون در لیست دوستان خود حرکت کنید تا ببینید چه کسی شما را دوباره به اسنپ چت اضافه کرده است.

6. استفاده از اسنپ مپ

هنگامی که شخصی شما را دوباره اضافه کرد یا اگر درخواست دوستی او را پذیرفتید، باید در اسنپ مپ شما قابل مشاهده باشد. این یک راه عالی برای دیدن اینکه دوستان شما چه کسانی هستند و کجا هستند است. لطفاً توجه داشته باشید که اگر دوست شما حالت شبح را فعال کرده باشد، این ویژگی کار نخواهد کرد. در اینجا نحوه انجام آن آمده است.

مرحله 1: Snapchat را باز کنید و روی نماد نقشه ضربه بزنید.

گام 2: اکنون به نقشه اسنپ نگاه کنید و دوستان خود را پیدا کنید.

مرحله 3: اگر نمی توانید آنها را پیدا کنید، روی Friends ضربه بزنید.

تنظیمات Snapmap 1 را باز کنیدتنظیمات Snapmap 1 را باز کنید

اکنون، دوست را به صورت دستی پیدا کنید و ببینید در حال حاضر در اسنپ مپ شما در اسنپ چت کجا هستند.

نکته: همچنین می توانید به نمایه اسنپ چت شخصی بروید و Snapscore او را بررسی کنید. اگر شما را دوباره به اسنپ چت اضافه کرده باشند، باید قابل مشاهده باشد.

سوالات متداول برای دیدن اینکه چه کسی شما را به اسنپ چت اضافه کرده است

1. چرا وقتی کسی را اضافه می کنم در اسنپ چت می گوید ممنوع است؟

اگر حساب اسنپ چت شما به طور موقت محدود شده است یا فردی که می خواهید اضافه کنید شما را مسدود کرده است، می توانید یک پیام ممنوعه در اسنپ چت دریافت کنید. اگر کاربر دیگر حساب اسنپ چت خود را به صورت خصوصی تنظیم کرده باشد، ممکن است این اتفاق بیفتد. راهنمای ما را بررسی کنید تا بدانید چرا نمی‌توانید شخصی را به Snapchat اضافه کنید.

2. آیا می توانید ببینید چه کسانی شما را پس از حذف آنها در اسنپ چت اضافه کرده اند؟

وقتی دوستی را در اسنپ چت حذف کردید، دیگر در لیست دوستانتان قابل مشاهده نیست. با این حال، اگر آنها شما را به لیست دوستان خود اضافه کردند، می توانید از بخش افزودن دوستان یا پنجره پیام استفاده کنید.

دوستان اسنپ چت خود را ببینید

ردیابی دوستان خود در اسنپ چت می تواند گیج کننده باشد. بنابراین، امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا بیشتر متوجه شوید که چگونه می‌توانید ببینید چه کسی شما را اضافه کرده یا دوباره به Snapchat اضافه کرده است. همچنین می توانید برای دیدن دوستان حذف شده خود در اسنپ چت، مقاله ما را بررسی کنید.

امیدواریم از این مقاله 6 روش برای اینکه ببینید چه کسی شما را اضافه کرده یا دوباره به اسنپ چت اضافه کرده است مجله هشت پیک نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات ، ما را مجله 8pic همراهی کنید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/JujUDm
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *